Tänk vad tiden går fort!!

Winmar AB har nu ansvarat för SMC-profilerna i ett år den 1 april 2010.
Vi har vuxit och är sedan februari tre personer på kontoret: Carina, Denice och Carl, och utöver det har vi våra seniorkonsulter / utbildare Arja, Bent och Mart.
Vi har även bytt kontor men sitter fortfarande kvar på Träffgatan 4 – har du vägarna förbi får du gärna hälsa på oss!

Winmar

För oss är det väldigt viktigt att ni som kunder är nöjda med oss, den service vi tillhandahåller och framförallt är nöjda och trygga med verktyget SMC Profilen.
För att veta lite vad ni tycker så genomfördes under februari/mars en NKI (nöjd-kund-index) som fler av er svarade på. Resultatet av detta kan ni läsa mer om genom att klicka på länken här till höger.

Vi har också hunnit med att genomföra vårens första kurs i StressProfilen och även en uppföljningsdag på Organisationsnivå.
Jag vill passa på att återigen slå ett slag för vårat erbjudande när det gäller värvning av kursdeltagare:
Värvar ni en kursdeltagare till någon av våra kurser får ni 5 stycken StressProfiler som tack för detta! Erbjudandet gäller tom 100430.
Våra nästa kurstillfällen kan du se till höger om denna text.

Jag vill redan nu berätta att vi planerar att hålla en kombinerad Forsknings- / användardag i Stockholm under oktober. Datumet läggs ut på hemsidan och meddelas via nästa nyhetsmail.

Vill du träffa oss så kommer vi att delta på Arbete – Miljö – Hälsa i Göteborg den 5-7 maj - besök oss gärna i vår monter!

Ha det gott och hör gärna av dig om du har några funderingar!