Nyhetsbrev september 2012

Välkomnar tillbaka alla SMC konsulter efter en förhoppningsvis skön och avkopplande sommar. Som tidigare framgått har vi förändrat organisationen lite och jag har gått in som VD i bolaget. Det är inget nytt för mig, har de senaste 26 åren varit i ledande befattningar och även samarbetet de senaste 20 åren med Sven Setterlind (grundaren av SMC-konceptet).

Nytt inför hösten är att vi kommer att öka tillgängligheten på telefon med en extra timme på em. 08.30-15.30 men som tidigare är det alltid möjligt att maila på info@winmar.se oavsett tid på dygnet.

Vi jobbar nu för fullt med att utveckla våra produkter och tjänster och det är ju alltid ni som jobbar med oss som i ert dagliga jobb ser vad som kan förbättras. Om ni har förslag till förbättringar låt oss höra det, vi fortsätter att följa regeln att aldrig frångå att ha fortsatt hög kvalitet, leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Vi har även startat upp med en genomgång av våra utbildningsupplägg och som första kurs ut i ny skepnad blir SMC-individ. Den kommer att hållas på internat och blir på två dagar istället för tre. Man får även certifiering att använda StressProfilen på grupp/organisationsnivå. Som kursledare kommer även i fortsättningen vara Bent Jensen som jobbat med oss under många år. Den första kursen kommer att hållas den 10-11 oktober 2012 i Haninge. OBS! sista anmälningsdag 15 september. Läs mer om kursen på vår hemsida »

Utbildningsupplägget för SMC-Oganisation och SMC-Ledarskap återkommer jag till senare.

Vi ser nu fram mot en spännande höst och glöm inte bort om ni har ris eller ros skicka ett mail på info@winmar.se eller ring oss på 08-120 244 00.