Hej


Nu har vi kommit en bra bit in på hösten och svampsäsongen lider mot sitt slut. Hos oss på Winmar är det full fart och många stora projekt har startats upp i Sverige och även i våra grannländer. Under oktober månad genomförde vi certifieringsutbildningen för SMC-individ i ny tappning. Den nya utbildningen är under två sammanhängande dagar och i internatform. I den nya certifieringsutbildningen får man även certifiering att använda StressProfilen på gruppnivå. Efter att den första utbildningsgruppen lämnade oss, välkomnar vi sex trötta och mycket nöjda SMC konsulter.

Nyhetsbrev november 2012


FörändringsProfilen börjar ta större plats och det är flera kunder som upptäckt profilens potential och framförallt möjligheten till en helt ny logistik när det gäller ifyllandet av frågorna och de medicinska värdena.
Är Du nyfiken på profilen så här av dig på info@winmar.se eller ring oss på 08-120 244 00.

Kommande utbildningar: Nu har vi gått igenom samtliga kursupplägg och kommer att genomföra en ny omgång i januari 2013.

Certifieringsutbildning för SMC-Individ, SMC-Organisation och SMC-Ledarskap är nu planerade och nästa kurs kommer att hållas för SMC-Individ 23-24 januari 2013, för SMC-Ledarskap den 16-17 januari 2013 och för SMC-Organisation den 31 januari 2013. Läs mer om kursen på vår hemsida »

Ny prislista för 2013 har nu tagits fram med smärre prisjusteringar.

Vi ser nu fram mot en spännande fortsatt samarbete och glöm inte bort om ni har ris eller ros skicka ett mail på info@winmar.se eller ring oss på 08-120 244 00.