Nyhetsbrev Februari 2014

Ja så trodde man att våren var på antågande men när man vaknade i morse så var det återigen snö och det är väl mer naturligt vid denna tidpunkt på året. Jag hann dock med en träningsrunda på cykeln i veckan för det är ju bara 104 dagar kvar till Halvvättern som jag tänkte cykla tillsammans med delar av familjen.

KBT på nätet:
Vi har under många år haft ett samarbete med Livanda och kunnat erbjuda KBT över nätet. Vi har beslutat oss för att avsluta detta samarbete och fokusera på vår kärnverksamhet. Fortsättningsvis får de som önskar ta direkt kontakt med Livanda AB.

Förändringar i StressProfilen:
Vi har fått synpunkter från flera konsulter att under rubriken stressreaktioner byta ut utbränningsprocess mot utmattningsprocess. Frågan har tagits upp i vårt vetenskapliga råd och förändringen är nu genomförd.
Det medför att om ni har gamla demoprofiler så bör ni hämta hem nya från kundarian.

Utbildning "Avrostning":
Vi har fått frågan från tidigare certifierade SMC-konsulter om vi kommer att genomföra några uppfriskningsutbildningar under 2014. Vi är övertygade att det finns ett intresse och om just Du är intresserad så anmäl dig på nedanstående länk så återkommer vi med tid, plats och kostnad.

Anmäl dig här »

Jämförande profiler:
Vi har många som använder möjligheten att kunna jämföra en profil med en tidigare profil och erhålla dubbla staplar. Glöm inte att mot en extra kostnad på 195:- kan ni få det förutsatt att ni känner till tidigare ID Nr.

Kommande mässor/utställningar:
Vi kommer att deltaga vid de Nationella utbildningsdagarna för Företagssköterskor 8-9 maj i Malmö. Kom och besök oss där.

Den hälsosamma arbetsplatsen:
Vi kommer att under mars månad sälja boken den hälsosamma arbetsplatsen för 100:-/st. exkl. frakt och moms. Passa på att beställa den om ni inte redan har den.

Certifieringsutbildning för våren 2014:
Har ni någon kollega som inte är certifierad för våra produkter så kommer Vi att genomföra certifieringsutbildning under våren 2014. Något datum är ej ännu fastslaget. Så fort vi vet så återkommer vi med information.

Nu ser vi fram mot ett fint 2014 och som jag har sagt tidigare. Har ni synpunkter på saker vi kan förbättra så hör av er.