TEMA "Förändringsprofilen"

Hej

Vi på Winmar hoppas att alla haft en riktigt skön sommar med många tillfällen till avkoppling och vila. Nu skall det bli riktigt roligt att komma igång ordentligt igen.

Vi har tidigare haft en spalt med månadens profil. Jag tar mig, i detta nyhetsbrev, friheten att lyfta fram en av våra produkter FörändringsProfilen och en företagshälsovård Globenhälsan som arbetar föredömligt med profilen. Jag fick nöjet att träffa företagssköterskorna Sandra Nilsson och Lisa Martinelle samt teamsekreteraren Madeleine Persson och fick ta del av deras erfarenhet.

Globenhälsan har ett "Partner-avtal" med Winmar vilket gör att de kan hantera allt själva över webben. Allt från att lägga upp licenser till att ta fram individuella profiler, grupper och jämförande rapporter. Madeleine framhåller att det är enkelt och att logistiken fungerar väldigt bra. Kunderna är mycket nöjda med att det bara blir ett besök där både provtagning och återföringssamtal är inkluderat. Lisa framhåller att kunden uppskattar att de har samma kontakt vid provtagning som vid det efterföljande samtalet. Även att kunderna känner att profilen ger ett avdramatiserat samtal som ligger till grund för den slutliga handlingsplanen. Sandra påpekar att profilen leder till en annan typ av samtal, fokus hamnar inte på medicinska värden utan profilen belyser helheten och är ett fantastiskt fint underlag för samtalet. De berättar även att de internt har fått en kick av de möjligheter profilen ger.

Vill Ni veta med så gå in och ladda ner en demoprofil på Winmars kundaria eller hör av Er till oss.

Nu ser vi fram mot ett fortsatt fint 2014 och som jag har sagt tidigare, har ni synpunkter på saker vi kan förbättra så hör av er.