Hej

Ja så har ännu ett kvartal gått och 2016 har startat på ett lysande sätt och vi på Winmar längtar nu efter att våren skall få riktigt fotfäste här i Stockholmstrakten.

Nya SMC konsulter:
Under året har vi certifierat ett antal nya SMC- konsulter som fått behörighet i framförallt StressProfilen och FörändringsProfilen. Vill här passa på att hälsa alla hjärtligt välkomna.

Riktlinjer för psykisk ohälsa på arbetsplatsen:
Dessa riktlinjer har tagits fram av Företagshälsans riktlinjegrupp, som är verksam inom programmet för forskning om metoder för företagshälsa vid KI och kompetenscentret för företagshälsa. Syftet är att stödja evidensbaserad praktik "EBP" inom företagshälsa.
Har ni inte läst den så ladda ner den från nätet, glädjande är att Winmars profiler finns beskrivna när det gäller frågeformulär för kartläggning av den psykosociala arbetsmiljön på arbetsplatsen.

Uppdaterade priser inför 2016:
Prislistan är nu uppdaterad inför 2016 med små justeringar när det gäller weblicenser. När det gäller pappersformulär har vi fått genomföra en lite större höjning pga. ökade kostnader för oss. Vi följer It-konsultprisindex som det senaste året höjts med 4.6%.
Det finns nu två prislistor och dessa finner Du på vår kundaria.

Nu ser vi fram mot ett fint slut på 2015 och vill passa på att önska alla