Hej

Efter en kall vår längtar vi nu efter sol och värme. Sommaren som för många är en behövlig återhämtningsperiod med sol, bad och trevligt umgänge med nära och kära.

SMC-Utbildningar:
Under senare delen av våren har vi fått många förfrågningar avseende certifieringsutbildning och då framförallt SMC-Individ. Vi har nu planerat en utbildning till 6-7 oktober i Stockholm.

Företagssköterskornas Vårmöte 13-15 april som hölls i Örebro tillsammans med Arbets- och miljömedicin:
Vi deltog i en mycket välordnad mässa där vi visade StressProfilen, ArbetsmiljöProfilen och FörändringsProfilen. Samtliga profiler mötte stort intresse under mässan.

Ny redaktör för nyhetsbrevet:
Jag har nu förmånen att informera om att Lisa Martinelle, till vardags företagssköterska och certifierad SMC-Konsult, kommer att ta över nyhetsbreven. Vi hälsar henne hjärtligt välkommen och önskar henne lycka till.

Sommaröppet 2016:
Vi har fått förfrågningar gällande våra öppettider i sommar och vi har öppet precis som vanligt. Det kan dock komma att vara lite längre leveranstid för de som inte använder sig av webinmatning eftersom vi inte dagligen tömmer brevlådan under sommaren. Detta kan ses som ännu ett argument för webinmatning.

Nu ser vi fram emot en fin sommar med mycket sol och värme.

Trevlig sommar !