Hej

Jag skriver till er med en förhoppning om att ni haft en skön och avkopplande sommar där det funnits tid för återhämtning. Vi vet ju alla hur viktigt det är med återhämtning för att klara av de utmaningar som vi ställs inför både i vardagen och arbetslivet.

Det kanske är på sin plats att jag presenterar mig själv, Lisa Martinelle heter jag och jag arbetar som företagssköterska på Globenhälsan i Stockholm och jag är certifierad SMC konsult.

Förändringsprofilen:
Förändringsprofilen är en stor del av mitt dagliga arbete på Globenhälsan. Vi har ett ”partner-avtal” med Winmar, vilket innebär att Globenhälsan hanterar allt på egen hand över webben. Detta ger oss på Globenhälsan bl.a. en bra överblick över gamla, pågående och kommande uppdrag.

Arbetet med Förändringsprofilen är väldigt uppskattat både hos mig och mina kollegor. Jag tycker att det är ett instrument som bidrar till bra samtal kring stress och hälsa. Kunderna ger oss väldigt positiv feedback och det är alltid givande att följa upp genomförda personliga handlingsplaner.

Vi har exempel på kunder som haft problem med ökad psykisk ohälsa som valt att erbjuda anställda Förändringsprofilen istället för traditionella hälsoundersökningar. Detta har varit mycket uppskattat av både personalen vid individsamtalen och av hr/chef vid återkoppling av grupprapport.

För mer information om Förändringsprofilen, besök www.winmar.se eller kontakta Winmar på nr 08-120 244 00.

Certifieringsutbildning:
Än finns det tid att anmäla sig till höstens certifieringsutbildning i Stressprofilen, senast den 9 september behövs er anmälan. Kursen går av stapeln i Stockholm den 6-7 oktober.

Hör gärna av er om ni har synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet.