Hej

Novembermånad bjöd på både snökaos, vackert vinterväder och höstrusk här i Stockholm. Månaden gick fort och nu är vi redan inne i december. Månaden som för så många förknippas med stress. Det är viktigt att vi nu i decembermånad inte blir allt för uppslukade av allt som ska fixas inför julen. Utan att vi faktiskt passar på att stanna upp och njuta lite. För vad gör väl det egentligen om paketen inte är perfekt inslagna, eller att det gömmer sig en dammråtta bakom soffan? Viktigast är ändå samvaron med våra nära och kära, det kan jag tycka i alla fall.

Certifieringsutbildningar 2017

Vi har fått många förfrågningar om vårens kursutbud och nu kan vi presentera de planerade certifieringsutbildningarna. Utbildningarna kommer att hållas i Stockholm.

SMC Individ 16-17 februari SMC Organisation 16 mars SMC Individ 19-20 april Förändringsprofilen 24 maj

Hör av dig till Winmar om du vill veta mer eller om Du redan nu vill anmäla dig till någon av vårens utbildningar. Anmälan och ytterligare information hittar du på www.winmar.se

Uppdaterade priser inför 2017: Prislistan är nu uppdaterad inför 2017 med små justeringar. Priset på våra tjänster har räknats upp med 4,9%. Du finner den nya prislistan under kundarian som jag hoppas att ni besöker ibland.

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör gärna av er!