Hej

Nu börjar 2016 närma sig sitt slut, mycket spännande har hänt under året och nya samarbeten ligger i sin linda. Personligen har det varit en härlig utmaning att få ta över som redaktör för detta nyhetsbrev. Det är ett roligt komplement till mitt dagliga arbete som företagssköterska.

Nya SMC Konsulter

Jag vill passa på att hälsa alla konsulter som certifierat sig under 2016 välkomna. Min förhoppning är att ni har kommit igång att använda profilerna och jag hoppas att ni tycker att det är lika roligt som jag gör. Som jag skrev i förra nyhetsbrevet så är dagarna för vårens utbildningar satta nu. Så är ni, eller vet ni om någon kollega som är, intresserad av en kompetenshöjning, rekommenderar jag er att besöka www.winmar.se. Där kan ni läsa mer om utbildningarna och anmäla er.

Det ska bli spännande att se vad 2017 har att erbjuda. Jag ser personligen fram emot att få hålla i utbildningen i Förändringsprofilen som går av stapeln i maj. Som ni säkert förstått vid det här laget så tycker jag att Förändringsprofilen är ett fantastiskt roligt instrument att arbeta med.

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör gärna av er!

Jag vill avsluta 2016 års sista nyhetsbrev med att önska er alla...