Hej

2017 startade med en rasande fart, januari försvann så fort förbi att det inte ens hann komma ut något nyhetsbrev. Jag hoppas att ni alla har fått en bra start på året. Om tempot har varit högt precis som för mig, hoppas jag ändå att ni har haft tid att stanna upp lite, andas och reflektera ibland. Nu är vi redan inne i februarimånad och önsketänkandet inom mig hoppas på att våren snart är här, men jag vet att det är en bra bit kvar. Under tiden glädjes jag åt att det för var dag blir ljusare och ljusare, underbart!

”Stressprofilen tillbaka i skolbänken" Spännande nyheter denna vår är att StressProfilen kommer finnas med i kursen ” Hälsopsykologi- utredning och intervention” på psykologprogrammet på Mittuniversitetet, campus Östersund. Ansvarig för kursen är Niclas Almén (Leg psykolog, specialist i klinisk psykologi. Leg psykoterapeut KBT-inriktning, doktorand och universitetsadjunkt). Syftet med användandet av Stressprofilen i kursen är att kursdeltagarna ska få testa på och få erfarenhet av att använda ett vetenskapligt baserat utredningsverktyg. Ett spännande och roligt samarbete tycker vi på Winmar.

För mer information om Stressprofilen och aktuella kursdatum, gå in på www.winmar.se eller ring 08-120 244 00.

Nästa nyhetsbrev kommer förhoppningsvis bjuda på en intervju med ett för många av er känt ansikte och namn. Tills dess, ta hand om er och njut av den antågande våren.

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör gärna av er!