Hej

Halva augusti har redan passerat och de flesta har nog kommit tillbaka till arbetet efter en välbehövlig semester. Jag hoppas att ni känner er något sådär utvilade och är laddade inför hösten och dess utmaningar.

Har Du möjligen någon kollega som ännu inte är certifierad så har de nu chansen. Winmar har nämligen planerat en certifieringsutbildning i StressProfilen som genomförs som en öppen utbildning den 12-13 september 2017. Utbildningen kommer att hållas i centrala Stockholm

Kursens mål:
  • Att få en tydlig bild av SMC Profilens uppbyggnad, arbetsmodell och Profilens förankring i aktuell hälso- och stressforskning.
  • Att lära sig använda StressProfilen® på individ och gruppnivå i sin egen verksamhet.
  • Samtalsmetodik

Kort om StressProfilen®
StressProfilen® visar på individens starka sidor men också på utvecklingsområden. Genom att varje medarbetare får ta del av sin egen StressProfil® skapas möjligheter till individuella handlingsplaner. Dessa blir ett värdefullt underlag för personlig utveckling och för minskad stress.

StressProfilen® har hög validitet och reliabilitet. I StressProfilen® finns ett antal sammanfattande index som visar på utmattningsprocess, buffert mot stress och återhämtning. Det individuella StressProfilssamtalet syftar till att i en utvecklande dialog se samband och förstå sin livs- och arbetssituation på nytt sätt. Med en sådan förståelse av nuläget kan en förändringsprocess påbörjas där personens egna behov och vad personen själv vill får styra.

Pris: 12 900:- ex moms.
I kursavgift ingår 3 st. StressProfil Web
(värde 2 145: -).

Datum: 12-13 september 2017 Sista anmälningsdag är den 21 augusti 2017.

Kursledare: Bent Jensen

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör gärna av er.