Hej

I skrivande stund är det en vacker vinterdag i Stockholm, snön skimrar av solen och januari visar sig från sin bästa sida. Tänk vad härligt att det kom lite snö även till oss tillslut.

Jämförande profiler

I mitt arbete som företagssköterska på Globenhälsan arbetar jag bl.a. med jämförande profiler. Att jämföra profiler och grupprapporter är något som uppskattats både på individ- och organisationsnivå. På organisationsnivå får kunden en tydlig bild över hur genomförda åtgärder har påverkat personalen och organisationen.

I mitt arbete med t.ex. FörändringsProfilen, där individen skrivit en personlig handlingsplan, så är det både spännande och roligt att i den jämförande profilen tydligt kunna se resultatet av förändringen. Den jämförande profilen kan visa att även små åtgärder kan leda till stora förändringar inom flera områden i livet.

Ett tips är att uppmärksamma era kunder om möjligheten till uppföljning med en jämförande profil om ni nu inte redan gjort det, för det är något som både ni som konsulter och kunden kan dra nytta av.

Uppfräschning StressProfilen

Winmar har fått flera förfrågningar från tidigare certifierade SMC-konsulter om möjlighet till uppfräschning i användning av StressProfilen. Vi har hörsammat detta önskemål och skräddarsytt en speciell utbildning. Målgruppen är SMC-konsulter som varit inaktiva och som därför känner sig osäkra med instrumentet. Utbildningen sker via internet med mailkonversation och coachning via telefon, Skype eller FaceTime med Bent Jensen.

Mer info om utbildningen kommer i ett separat mail inom kort. Vid intresse går det bra att kontakta oss på Winmar redan nu för utförligare information och anmälan. Möjlighet finns att starta upp utbildningsprocessen omgående.

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör gärna av er.