Hej

Februarivädret har minst sagt varit ombytligt idag, både solsken, en hel del snöande och blåst. Jag måste erkänna att jag längtar efter våren nu, när solen tittar fram och värmer ger det en föraning om vad som komma skall.

Kommande Certifieringsutbildningar:

Jag vill påminna om Winmars certifieringsutbildningar nu under våren. Behöver/vill ni komplettera era kunskaper eller har kollegor som vill gå utbildning så kommer de aktuella tillfällena här:

SMC Individ 16-17 maj
SMC Organisation 18 maj
Förändringsprofilen 24 maj

Uppfräschning StressProfilen

Som jag skrev i förra nyhetsbrevet så kan Winmar numera erbjuda uppfräschningsutbildning i StressProfilen. Målgruppen är som tidigare beskrivet SMC-konsulter som varit inaktiva och därför känner sig osäkra med instrumentet. Utbildningen är internetbaserad med mailkonversation och coachning via telefon, Skype eller FaceTime med Bent Jensen 2 ggr á 1 tim. I utbildningen ingår även en webbaserad StressProfil som används vid samtalen med Bent.

Självfallet så ser vi till att ni har den senaste informationen när det gäller manual, kursdokumentation och diverse marknadsföringsmaterial.

Kostnaden för utbildningen är 3.400 kr exkl. moms.

Har Du frågor så är Du välkommen att kontakta oss på Winmar eller om Du vill köra igång så startar vi omgående upp utbildningsprocessen.

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör gärna av er