Hej

Tänka sig att det redan är mitten av april. Kommande period bjuder på en hel del ledighet och vi får hoppas på att vädret bjuder på vårvärme. För många branscher så ökar nu arbetsbelastningen fram till sommaren och det är därför av stor vikt att skapa tid för återhämtning. Att ta tillvara på solljuset och ta en kort promenad på lunchen eller efter jobbet är ett utav många sätt att tanka energi. Så ut och njut!

Störningar webinmatning: På senare tid har vi drabbats av en del störningar när det gäller webinmatning av profilerna. Vi har därför valt att flytta över webinmatninstjänsten till ett nytt företag och har därmed erhållit en stabilare miljö, vi hoppas att vi nu skall slippa störningar i framtiden.

Ny utbildare: Vi har nu utökat med Anna Ekroth (beteendevetare/arbetsmiljökonsult) som kommer att komplettera Bent Jensen när det gäller certifieringsutbildningar för SMC-Profilerna. Vi hälsar Anna varmt välkommen och vi är mycket glada över att få en till mycket kompetent utbildare till vårt team.

Under påskhelgen så har vi stängt helgdagarna men är som vanligt anträffbara på mail.

Nu vill vi på Winmar passa på att önska alla våra konsulter en riktigt härlig påskledighet.

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör gärna av er