God fortsättning!

Jag hoppas ni alla har haft en härlig ledighet över julhelgen och nu är tillbaka laddade för ett nytt år med nya utmaningar. Det är i alla fall jag!!

Jag tycker "Månadens Profil" är riktigt bra, så kul att få läsa mer om hur ni arbetar med Profilerna - hoppas ni tycker det med?
Vill du också synas här så hör gärna av dig till mig, carina@winmar.se.

Nästa vecka drar årets första kurs igång och det är en StressProfil Individ-utbildning med 7 deltagare och Bent Jensen som kursledare.

I mars har vi planerat in en certifieringsutbildning i LedarskapsProfilen (mer läser du härintill ), är du intresserad att vara med, kontakta oss omgående info@winmar.se

Användarmöte i Stockholm 22/3

Som jag berättade i december-brevet så planerar vi att hålla en användardag i Stockholm i mars, och det blir den 22/3 kl 10:00-16:00.

Vi kommer givetvis att berätta lite om vad som händer med Profilerna och Winmar.
Men den stora nyheten är att vi presenterar "FörändringsProfilen" och ett helt nytt arbetssätt där man som konsult kan hantera sina egna projekt med Förändringsprofilen t ex uppläggning av uppdrag, uttag av rapporter osv.

Jan Lisspers

Föreläsare är professor Jan Lisspers från Mittuniversitet i Östersund som har utvecklat Förändringsprofilen tillsammans med Sven Setterlind.

Kostnad för Användarmötet är 1 295:- (lunch och fika ingår)

Anmäl dig här