Hej

Välkomna till årets första nyhetsbrev i en orolig tid. Vi har valt att i detta nyhetsbrev berätta lite om hur vi under en tid utvecklat och genomfört certifiering på distans. Hoppas att Ni ser fördelarna och kanske har någon kollega som behöver certifieras.

Distansutbildning:
Vi har under en tid genomfört certifierings-utbildningen till våra profiler på distans. Anledningen var att vi ville erbjuda våra kunder en kostnadseffektiv utbildning och att vi snabbt kan certifiera en person hos en kund. Vi kan idag certifiera för SMC-individ, SMC-organisation, LedarskapsProfilen och FörändringsProfilen. Att vi sedan skulle bli så hårt drabbade av Corona-viruset är mycket beklagligt men det påverkar ej detta utbildningsupplägg. Har ni frågor eller funderingar om utbildningarna så hör av Er.

Ett kort referat från en av våra nya konsulter som certifierats på distans. Jessica Lindström Konsult Utveckling- & Förändring

"Att få möjligheten till Certifiering i Stressprofilen® via Winmar ABs distansutbildning passade mig perfekt, främst då jag vid tidpunkten hade flera uppdrag som krävde att jag var fysiskt på hemmaplan. Tillsammans med handledaren planerade vi upplägget av utbildningen utifrån innehåll, tidståtgång för utbildning samt min målsättning med att vara klar för certifiering. Jag upplevde att handledaren genom sin gedigna erfarenhet av Stressprofilen® och breda kompetens inom arbetsmiljö var en stor tillgång i min process samt gav mig ett utökat lärande. Idag ser jag Stressprofilen® som ett tryggt och träffsäkert verktyg och med stort användningsområde inom flera av mina tjänster".

Vill även passa på att önska er en fortsatt fin vår även om Corona viruset sätter stora spår i vår vardag. Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör då gärna av Er.