Hej

Nu börjar dagarna bli längre men vi sliter fortsatt med begränsningar och oro för pågående pandemi.
Vi kan här erbjuda alla våra certifierade SMC-konsulter möjligheten att till rabatterat pris införskaffa Återhämtningsguiden.

Om man får till bra återhämtning mellan perioder av stress så minskas risken betydligt för att stressen leder till ohälsa. Det knepiga är att ju mer behov vi har av återhämtning, ju svårare är det ofta att få till återhämtning. Detta kallas för återhämtningsparadoxen. Efter att i många år har forskat på hur man kan hjälpa stressade människor att återhämta sig på ett effektivt sätt så har nu vår samarbetspartner Niclas Almén skrivit en bok i ämnet: "Återhämtningsguiden". Må bra trots stress och press, som kommer ut den 5 mars. Se: https://www.nok.se/titlar/akademisk-psykologi2/aterhamtningsguiden/

Fram till 20 mars så erbjuds alla våra konsulter att få köpa boken till ett rabatterat pris.Ordinarie pris är Adlibris 220 kr + frakt och ditt pris är 169 kr + frakt. Missa inte detta tillfälle. Ange rabattkod: återhämtningsguiden när Du beställer boken.

Niclas Ahlmén
Universitetsadjunkt samt Doktorand
Leg. psykolog, specialist i klinisk psykologi och leg. psykoterapeut (KBT)

Vill även passa på att önska er en fortsatt fin vår och hoppas på att vaccineringen snart är genomförd så att vi kan börja leva lite mer normalt.

Har ni synpunkter eller förslag på saker som kan förbättras eller tas upp i nyhetsbrevet, hör då gärna av Er.